Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

domingo, 9 de abril de 2017

COMUNICADO DEL AYUNTAMIENTO: MAÑANA Y MARTES, CORTES EN LA C-31

Les obres d’instal·lació de nou enllumenat a la zona comercial i de lleure de Mas Mel causaran afectacions al trànsit de vehicles, aquests dilluns i dimarts, 10 i 11 d’abril. Seran tant a la pròpia carretera C-31, si bé molt puntualment, com al lateral, i des de les 8 del matí fins a les 6 de la tarda.
La primera fase d’aquests treballs consistirà en la descàrrega de les noves lluminàries, al tram comprés entre el pont de Mas Mel i el carrer Josep Carner. Quan es faci cada descàrrega, es tallarà momentàniament el trànsit tant a la carretera com al lateral, ja que es tracta de lluminàries de grans dimensions que es mouen amb una grua i que quedaran suspeses damunt de les respectives calçades. Seran talls de curta durada i es realitzaran durant part de dilluns.
La segona fase afecta el lateral de la C-31, a partir del carrer Josep Carner i fins a la rotonda de l’avinguda de França. En aquest cas es tallarà el lateral i el trànsit es desviarà per Josep Carner i el passatge del Ferrocarril, fins sortir a la rotonda.
Aquestes afectacions estaran indicades amb senyalització fixa o amb senyalistes de l’empresa constructrora, i estaran reforçades amb la presència de la Policia local.
Aquests treballs formen part del rentat de cara que s’està fent a la zona comercial i de lleure de Mas Mel, un projecte que realitzen els propietaris, amb una inversió de prop de mig milió d’euros per corregir les mancances i desperfectes, que afecten un dels indrets més visitats de tot el municipi.No hay comentarios: