Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

martes, 7 de marzo de 2017

¡...Y LO QUE NOS QUEDA POR VER!


Al barri del Raval ha aparegut un nou cartell que posa «Aliança entre musulmans i espanyoles». Segons informa 'Crónica Global', es tracta de pamflets en què els responsables conviden els integrants de la seva comunitat a assistir en una trobada informativa el dimarts 14 de març en un restaurant àrab del carrer d'Escudellers. El text anima els musulmans de Barcelona a casar-se amb noies espanyoles i catalanes per convertir-les a l'islam.

El text sencer del cartell és el següent: «Està permès i és encoratjador que l'home musulmà es casi amb dones castes i honestes que pertanyin a la Gent del Llibre malgrat que hagin distorsionat i alterat la tradició. Encara són aptes per al matrimoni. Germà, uneix-te en aliança amb una espanyola, ensenya-li que l'islam és la religió veritable. La llei islàmica dicta que els fruits d'aquesta aliança seguiran l'islam, fet que enfortirà encara més la nostra comunitat».

En aquest sentit, hi ha pàgines i comptes de les xarxes socials que repeteixen el mateix missatge i que, fins i tot, recomanen les zones de Barcelona amb major presència musulmana. 'Restituir la sanitat a l'Al-Àndalus' és un d'aquests comptes de Facebook en què es destaquen el Raval, el barri Gòtic, el Clot i l'Eixample com les zones de la capital catalana on aquestes unions serien més productives. A més, la pàgina proposa retornar a l'antic Al-Àndalus.1 comentario:

Anónimo dijo...

Es una manera de seguir invadiendo más todo el territorio, con los años todos nuestros descendientes se verán invadidos en cuanto a costumbres territorio y en muchos casos su ideología será la que predomine, Ayuntamientos con regidores de cultura musulmanes, y otras regidurias que afecten a nuestras costumbres, y esto será gracias a la permisividad de la CASTA política que padecemos y los más permisivos son todos aquellos que Hoy en día nos gobiernan, y los de PODEMOS aún mas