Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

lunes, 13 de marzo de 2017

CALAFELL: DE PERSONA "NON GRATA" A INVITADO DE LA "XATONADA"


El líder del PP català, Xavier García-Albiol, ha passat en poc més d'un mes de poder ser considerat 'persona non grata' a Calafell, a ser convidat amb tots els honors a la Xatonada Popular que va tenir lloc aquest diumenge 12 de març. Albiol va visitar Calafell amb el ressò encara de les paraules que va pronunciar fa un mes i mig després de la conferència de Carles Puigdemont a Brussel·les. El diputat del PP va fer referència a la presència d'«uns senyors de Calafell, algun ben pintoresc, nens menors d'11 anys i senyors amb càmeres al més pur estil turista».

Les paraules no van ser ben rebudes ni pels assistents a la conferència, que eren membres de l'ANC de Calafell, ni pels dos regidors d'ERC del municipi, que van presentar una moció al ple del mes de febrer per declarar Albiol 'persona non grata', ja que consideraven que la seva afirmació era «un menyspreu» als veïns que van anar a Brussel·les. La moció, finalment, va ser retirada el mateix dia del ple, amb la intenció de consensuar un text amb altres partits de l'oposició, com CDC o la CUP, però no va tornar a ser presentada al ple de març.

Albiol ha estat present aquest diumenge a Calafell i ha fet referència a les seves paraules, assegurant que van ser malinterpretades i que no pretenia ofendre a ningú. També va parlar amb els regidors d'ERC, que li van demanar una disculpa. La presència d'Albiol a Calafell tampoc ha estat ben rebuda per alguns dels calafellencs, que han mostrat el seu malestar a les xarxes socials de l'Ajuntament, apuntant que no entenen per què es va convidar el líder del PP català a la Xatonada.   

No hay comentarios: