Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

sábado, 4 de febrero de 2017

REGISTRO EN UN DOMICILIO DE CALAFELL POR NARCOTRÁFICO

L'operació Celta ha confiscat prop de 509 quilos a una xarxa que operava en diferents països de la Unió Europea | En total s'han detingut vuit persones de nacionalitat espanyola, francesa, colombiana i argentina.

La Guàrdia Civil ha confiscat prop de 509 quilos de cocaïna a una xarxa que operava en diferents països de la Unió Europea. En la denominada operació Celta, a més, s'han realitzat cinc registres domiciliaris arreu de l'Estat, un dels quals a Calafell. En aquests registres s'han detingut vuit persones de nacionalitat espanyola, francesa, colombiana i argentina. La investigació va començar quan els Equips contra el Crim Organitzat (ECO) de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil amb seu a Alacant i Pontevedra van iniciar de manera conjunta una investigació sobre una organització criminal dedicada a la introducció d'importants quantitats de substàncies estupefaentes a Espanya i altres països de la Unió Europea.

En aquesta investigació van determinar que els principals membres de la xarxa estaven situats a Espanya, suportats per un entramat internacional que els facilitava l' accés a través de diversos ports. Segons explica la Direcció General de la Guàrdia Civil mitjançant un comunicat, gràcies a la col·laboració de la Policia de Romania i Holanda, es va aconseguir intervenir en un port de Romania una importante quantitat de substàncies precursores per l'elaboració d'uns set milions de pastilles d'èxtasi i amfetamines, productes que la organització pretenia enviar a Holanda per a la seva fabricació. A partir d'aquest moment, l'activitat delictiva de la xarxa va fixar la seva prioritat en la importació de cocaïna a Europa, utilitzant ports espanyols i francesos. 

No hay comentarios: