Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 4 de noviembre de 2016

"BENESTAR SOCIAL" SE TRASLADA


La setmana vinent, entre el 7 i l’11 de novembre, els serveis socials municipals faran el trasllat de les seves actuals dependències al carrer Lluís Companys de Segur de Calafell. Amb aquest motiu, no hi haurà atenció al públic presencial, que es reprendrà el dilluns 12 de novembre. L’atenció telefònica es prestarà de nou tan bon punt els telèfons estiguin operatius (se n’informarà mitjançant les xarxes socials de l’Ajuntament).
A Segur de Calafell, el mateix 12 de novembre, s’obriran tres despatxos a la primera planta de les dependències de Segur, al carrer Joan Maragall 32. En aquest espai hi haurà atneció a usuaris de treballadora social i educadora social, per a la gent de Segur.
Un canvi important que els usuaris de Segur han de tenir en compte és el nou sistema d’agafar hora que s’implantarà coincidint amb el trasllat. Fins ara, era presencial i molts usuaris demanaven hora només sortir de la visita, a la recepció. Però a partir d’ara haurà de ser amb una trucada telefònica. Els treballadors i educadors socials que passen visita tampoc podran donar hora. L’Ajuntament és conscient que caldrà un temps d’adaptació, però farà pedagogia i donarà facilitats perquè tothom s’acostumi el més fàcilment possible al nou sistema.

També el 12 de novembre, la resta del departament de Benestar començarà a funcionar a l’edifici que fins fa poc allotjava el departament d’obres i urbanisme, a la plaça Constitució 5, al nucli del Poble. En aquest edifici es faran les visites de treballadora social i educadora social per als usuaris dels nuclis del Poble i de la Platja. Important: aquestes visites deixaran de fer-se a Cal Bolavà.
A l’edifici de la plaça Constitució hi haurà també altres quatre serveis:
–el Servei d’informació i atenció a la dona
–el Servei d’immigració
–l’atenció d’advocada i psicològa
–l’atenció a la parentalitat i el programa Ventijol, que dóna suport psicoterapèutic a les persones i acompanya les famílies en el seu creixement personal.
Aquest trasllat forma part del pla d’estalvi de lloguers que l’actual Ajuntament està impulsant, i que permetrà reduir la despesa en uns 70.000 euros anuals. Els serveis es concentren en edificis de propietat municipal, que estan infrautilitzats, com és el cas de les dependències del carrer Sant Pere, on ja fa mesos que s’hi va traslladar també el departament de Medi Ambient. La setmana s’hi va traslladar el departament d’Urbanisme, tot deixat lliure l’espai que ara ocuparà Benestar Social.

No hay comentarios: