Últimas entradas

miércoles, 26 de octubre de 2016

PRISIÓN Y ORDEN DE ALEJAMIENTO PARA EL ACUSADO DE SEGUR


Cinc anys i mig de presó. Aquesta és la pena que demanen per l'home que, l'abril de 2015, va ferir de gravetat la seva parella al carrer del Cau Ferrat de Segur de Calafell. N'informa aquest dimecres elMés. Tot plegat va passar quan l'acusat va llençar una destral al cap de la dona, després d'haver entrat a l'habitatge i haver-la insultat en diverses ocasions. Quan la dona, humiliada, va decidir baixar al carrer, l'home va agredir-la amb la destral.

Mentre els veïns socorrien la víctima, l'agressor hauria llençat l'arma entre alguns arbustos abans de fugir on va ser trobat, 600 metres enllà. Segons diversos testimonis, l'agressor presentava símptomes d'embriaguesa, atès que li costava parlar i mantenir-se dret, tot i que corria sense problemes. La víctima va ser curada de la ferida cranial ocasionada, de sis centímetres, havent de ser operada i tractada durant dies.

Al judici, celebrat aquest dimarts, la petició inicial de set anys de presó es va veure reduïda per l'addicció de l'home a l'alcohol, que actua com a atenuant en el cas, tot i que hi ha l'agreujant de parentiu. A més, també li demanen un ordre d'allunyament de la dona i de l'habitatge del carrer del Cau Ferrat d'almenys un quilòmetre, durant deu anys.

No hay comentarios: