Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 6 de octubre de 2016

EL AYUNTAMIENTO QUIERE PERMITIR EL ACCESO DE LOS PERROS EN LA PLAYA

L'Ajuntament de Calafell està treballant en una nova ordenança municipal que permetria l'estada de gossos a les platges durant la temporada baixa. El govern ha elaborat un esborrany d'una ordenança sobre la tinença d'animals on es tracta aquest assumpte, tal com ha confirmat l'alcalde del municipi, Ramon Ferré, a BaixPenedesDiari.cat. Aquesta és una mesura que un sector de la població reclama des de fa temps, però que topava amb certs problemes, com la possibilitat de perdre les banderes blaves de les platges.  

«Hem consultat a l'organisme encarregat d'atorgar les banderes i ens ha confirmat que no hi hauria cap problema si es fes fora de temporada», ha avançat Ferré, que a més recorda que «hi ha molts municipis que ja ho estan fent». D'aquesta manera, els gossos podrien estar a totes les platges de Calafell entre els mesos d'octubre i abril, deixant fora el període de Setmana Santa i l'estiu. L'alcalde sí que descarta per complet delimitar un espai per a gossos durant l'estiu, tal com s'ha fet a Barcelona, ja que «l'experiència no s'ha mostrat positiva, amb queixes de veïns per un augment de la brutícia».

La mesura sobre l'estada dels gossos a les platges s'inclourà en una ordenança que també tractarà altres assumptes, com ara el control de les colònies de gats que hi ha al municipi a través de figures autoritzades. En aquest moment, el govern ha passat l'esborrany a tots els grups municipals i espera rebre les seves aportacions per poder elaborar un altre esborrany conjunt. Després es farà un procés de participació per recollir les opinions de la ciutadania.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Muy mal, hay que saber distinguir el sitio que le corresponde a las personas, y a los animales, y la lógica es lo que impera ahora, el que no recoge los excrementos en la calle ¿lo va recoger en la playa?