Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 14 de octubre de 2016

ACUERDO PARA DESVIAR LOS CAMIONES DE LA N-340


El secretari d’Estat d’Infraestructures, Julio Gómez-Pomar, ha avançat aquest divendres que el Ministeri de Foment té gairebé tancat un acord amb la concessionària Abertis per al desviament de camions de la carretera N-340 a l’autopista AP-7 a la demarcació de Tarragona. “Els acords estan molt avançats i ultimats i només estan pendents d’una darrera reunió”, ha afirmat Gómez-Pomar a l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp), durant la inauguració de les obres de restauració de l’antic hospital de la vila. El secretari d’Estat d’Infraestructures ha apuntat que, ara, caldrà esperar a la formació d’un nou govern a Espanya i tancar un acord amb la Generalitat, a qui ja s’ha traslladat la situació de les negociacions amb Abertis, segons Gómez-Pomar.
El secretari d’Estat d’Infraestructures ha afirmat que, en aquest sentit, les converses amb la concessionària Abertis estan “pràcticament ultimats” i que ja han comunicat a la Generalitat que “estan en molt bona condició de maduració perquè es pugui prendre una decisió al respecte”.
Gómez-Pomar, que ha evitat concretar les condicions del desviament de camions per l’AP-7, ha reconegut que, a l’espera que es formi nou govern a Espanya, caldrà acordar la mesura amb els departaments de Territori i Interior de la Generalitat. 

No hay comentarios: