Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

martes, 27 de septiembre de 2016

¡TOMA MONARQUÍA!


El diari El Mundo publica en la seva edició d’avui la cinta d’una conversa entre el secretari general de Manos Limpias Miguel Bernad i la lletrada d’aquest grup en el cas Nóos, Virginia López-Negrete, on el primer afirma que té una oferta de Juan Carlos per evitar el judici a canvi de dos milions d’euros ‘en cash’.
En la cinta se sent com Bernard explica una conversa mantinguda en un restaurant de Madrid on el marquès de Mondejar li hauria oferta dos milions d’euros en cash i el suport del grup Godó a canvi de retirar l’acusació contra la seva filla, Cristina de Borbó.
La conversa entre els dos membres de Manos Limpias és molt explícita sobre les condicions i la forma en que es portaria a terme l’operació i fins i tot de les seves paraules es podria arribar a deduir que no va ser l’única oferta que van tenir. En la conversa la lletrada rebutja enèrgicament el suborn afirmant que ‘no som aquí per diners’.
En un moment de la conversa la lletrada recrimina a Bernard que no hagués gravat la conversa amb el marquès de Mondejar, que s’ha negat a comentar a El Mundo res sobre aquest afer.
Miguel Bernard, conegut per la seva ideologia d’extrema dreta, és en presó pels delictes d’extorsió, organització criminal, frau contra la hisenda pública, falsedat documental i frau en subvencions.

Artículo en "El plural", en este enlace

No hay comentarios: