Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 9 de septiembre de 2016

NOVEDADES SOBRE EL CAMPING "EL BUEN VINO" DE CALAFELL


L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, va confirmar aquest dilluns al ple municipal que els propietaris de l'antic càmping El Buen Vino, situat al costat de l'estació de Renfe de la platja, hi volen iniciar una nova activitat, i que actualment es troben en el tràmit de demanar la llicència per a poder desenvolupar-la. L'activitat serà «per potenciar el turisme i proporcionar un pulmó verd al municipi», segons Ferré.

Aquest càmping està abandonat des de fa vuit anys i ha estat ocupat en diverses ocasions. Després d'una primera ocupació problemàtica, des del 2014 el càmping està ocupat per una desena de persones que es van encarregar de netejar la zona i de donar-li un ús social. L'assemblea d'Aturats del Baix Penedès els ha donat suport en diferents moments, com quan van sol·licitar al consistori que poguessin usar les dutxes del Poliesportiu Municipal.

Ferré afegeix que ja s'ha informat als actuals ocupants del càmping de la intenció de la propietat, i afirma que tots ells «són conscients que hauran de marxar». Segons va dir el batlle al ple, alguns dels ocupants són també usuaris dels Serveis Socials de Calafell, però no es va informar si se'ls oferiria alguna alternativa un cop hagin de marxar de la zona. 

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Estaría bien que hicieran un centro comercial con grandes marcas y sitios de ocio,como boleras etc...así la gente no se iría a comprar ropa a Vilanova. También ayudaría a los comercios de Calafell .

Anónimo dijo...

Gran iniciativa, necesaria i que ens portará mes activiitat turística, económica i social, gran poble, gran alcalde, felicitats