Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 15 de septiembre de 2016

JORNADAS DE PUERTAS ABIERTAS EN CALAFELL


Calafell s’adhereix un any més a les Jornades Europees del Patrimoni. Amb aquest motiu, dissabte vinent, 17 de setembre, els monuments i museus locals faran portes obertes. La Ciutadella Ibèrica, el Castell de la Santa Creu, el Museu Casa Barral i el centre d’interpretació del Calafell pescador (La Confraria), oferiran entrada gratuïta de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores.
A més, aquest dijous, 15 de setembre, els alumnes de diferents centres educatius de Calafell faran activitats al patrimoni històric local.
A les 10 del matí, un grup d’alumnes de l’Institut La Talaia de Segur farà una caminada des de la plaça Pau Casals fins a La Talaia, una torre d’època moderna que el centre va adoptar per a posar-se nom. Els alumnes conviden tothom a participar en l’excursió, ja que volen fer de guies de patrimoni per un dia. I per això han preparat uns plafons museogràfics perquè tothom puguin entendre aquest edifici monumental, el seu ús passat i el seu entorn natural.
I també a les 10 del matí, els alumnes de sisè de primària de l’escola Santa Creu aniran a la Ciutadella Ibèrica per transformar-se en autèntics iberes i ensenyar tothom com vivien i quins costums tenien els habitants de la fortalesa fa més de 2.000 anys. Sota el lema “Poble en viu”, també hi és convidat tothom.

No hay comentarios: