Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 12 de agosto de 2016

VILANOVA: "PEIXEROT" REABRIRÁ A FINALES DE SEPTIEMBREL’històric restaurant Peixerot de Vilanova i la Geltrú reobrirà a finals del pròxim mes de setembre o a principis d’octubre. Així ho han confirmat al DIARI DE VILANOVA els quatre germans Albà (Núria, Toni, Natàlia i Montse) que portaran les regnes d’un establiment que havia estat propietat des de 1918 de quatre generacions de la família Pons Mestres. No reobrirà, però, com a Peixerot en no arribar a un acord econòmic els Albà i Noya amb Jordi Mestres que, a més de la marca, hauria inclòs els quadres de Torrents que penjaven del menjador del restaurant o el llibre de reserves de l’antic establiment. Encara no han triat el nom definitiu, que sortirà d’una votació familiar entre diverses propostes. De fet, les lletres de Restaurant Peixerot ja han desaparegut de l’establiment, però no de la façana de l’edifici, on s’hi han fet pisos. Toni Albà recorda, però, que el nom no fa la cosa, però volem mantenir l’essència, ja que és una llàstima que tanqués.

L’establiment, que manté bona part de l’estètica marinera de la seva darrera etapa, estrenarà una cuina que s’ha renovat completament. La cuina, amb mòduls fets a mida procedents de França que han tardat un mes a instal·lar, continuarà parcialment oberta al menjador.

Núria i Montse Albà s’ocuparan del servei i Natàlia de les relacions públiques, les xarxes socials i la comunicació. El director i actor Toni Albà fa broma dient que la seva feina serà anar-hi a menjar. Núria Albà ja havia posat en marxa l’any 2003 el restaurant Rossegall. Per a aquest nou projecte han rebut la col·laboració dels germans Xavier i Josep Mestres.

Al nou restaurant no hi faltaran plats identitaris vilanovins que havien donat fama al Peixerot, com l’all cremat, el bull de tonyina, la bullabessa, la sípia a la bruta o els arrossos. També estudien recuperar altres emblemes gastronòmics, com ara la sopa blanca d’orada. El menjador del restaurant dels Albà, ara amb els vidres tapats amb cartells d’obres teatrals de Toni Albà, com ara Brams o la kumèdia dels herrors oL’ombra, tindrà capacitat per a mig centenar de comensals, i dues terrasses, una on dinar i una altra per fer-hi l’aperitiu.

No hay comentarios: