Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

miércoles, 24 de agosto de 2016

EL AYUNTAMIENTO LLEGA A UN ACUERDO PARA EL LAVADO DE CARA DE LA ZONA DE OCIO DE MAS MEL


L’Ajuntament de Calafell i els propietaris de la zona comercial i de lleure de Mas Mel han arribat a un acord per rentar-li la cara a aquest entorn i posar al dia els serveis urbanístics. Les dues parts han signat un conveni que preveu que la propietat inverteixi 410.377,36 euros, més IVA, en donar solució a les deficiències actuals a partir d’un projecte que redactaran els serveis tècnics municipals.
Les obres hauran de fer-se en un termini de vuit mesos, a partir del moment que el projecte quedi aprovat. I un cop acabades, revertiran a l’Ajuntament, com a qualsevol altra urbanització, sector o pla parcial. El deteriorament acumulat a la zona impedeix la reversió, que ha de fer-se sempre amb els serveis urbanístics en perfectes condicions.
“Aquest conveni pot ser considerat un èxit urbanístic perquè feia anys que l’Ajuntament intentava posar d’acord els tres propietaris per fer les obres pendents”, explica l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré.“Aquesta zona comercial i de lleure és un dels llocs més visitats del nostre municipi i no dóna la millor de les imatges, i menys a un municipi turístic”, afegeix.
Les obres previstes milloraran les calçades, les voreres, l’enllumenat, l’arbrat..., que presenten importants mancances i desperfectes i són objecte de freqüents queixes dels usuaris de la zona. Queda fora del conveni el pas soterrat construït en el seu dia per facilitar el gir en direcció Tarragona a la C-31, en desús des que anys després es va construir una rotonda a poca distància.
Al complex comercial i lleure de Mas Mel hi ha tres empreses: Caboel, propietària de Caprabo i titular de les dues naus comercials, una de les quals és ocupada per un supermercat la marca, i l’altra per les marques Worten i Jysk; Restaurantes McDonald’s, que explota un local de menjar ràpid; i MCB Cinemes Calafell SL, que gestiona unes multisales.
 Foto: la signatura del conveni.

No hay comentarios: