Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 19 de agosto de 2016

ALERTA SI ENCUENTRAS ALGO COMO ÉSTO...


Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes, d'entre 29 i 51 anys i de nacionalitat georgiana, relacionats amb almenys una dotzena de robatoris en pisos del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona durant el mes d'agost. Els presumptes lladres deixaven marcadors a les portes dels immobles i forçaven les bústies per comprovar si els propietaris estaven de vacances. La policia catalana va trobar en dos domicilis relacionats amb els investigats una setantena de joies, diversos rellotges i mòbils, ordinadors portàtils i diverses eines per cometre els robatoris. Els detinguts van passar a disposició judicial dimecres, 17 d'agost, i el jutjat en funcions de guàrdia va decretar-ne l'ingrés a presó.

Els investigadors van detectar que durant el mes d'agost, època en què molta gent marxa de vacances, havien augmentat els robatoris amb força a domicilis d'una zona del districte de Sants- Montjuïc. Com que el mètode utilitzat per entrar als pisos era el mateix —els marcadors de plàstic— en tots els casos, els mossos sospitaven que es tractava d'un grup especialitzat. Per aquesta raó, la policia va posar en marxa un dispositiu per detenir-los.

El 14 d'agost la víctima d'un robatori va avisar la policia i en arribar la patrulla a l'immoble va detectar marcadors de plàstic en altres domicilis de l'edifici. Davant d'aquests indicis, els agents van decidir controlar aquest immoble i durant la nit van veure com hi entraven quatre homes. Al cap de poca estona, un d'ells va sortir amb diversos estris usats per forçar panys i marcar portes i els mossos van detenir-lo. La resta de lladres es van quedar a l'interior de l'edifici.

Cap a les nou del matí del 15 d'agost, la víctima que havia alertat els mossos va tornar al seu pis després d'haver dormit fora i en obrir la porta va trobar els tres sospitosos que havien tornat a entrar-hi i s'hi havien amagat. Els tres homes van deixar dues motxilles i diferents objectes i van fugir corrents, però els policies van detenir-los al carrer. Portaven 12.000 euros, diverses joies i estris per obrir portes.

No hay comentarios: