Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

martes, 23 de agosto de 2016

ALERTA A LOS NUEVOS RADARES DE TRAMO QUE SE PONDRÁN EN MARCHA EN SEPTIEMBRE
A finals d'aquest estiu començaran a funcionar els radars per tram que està acabant d'instal·lar el Servei Català de Trànsit. Tal com explica el Nacional està previst que puguin començar a multar a partir del setembre als punts estratègics de l'A-7, la C-16, l'N-II i la C-66 a tot el país. En total, es controlaran cinc trams, que comptaran amb dos radars cadascun, a l'inici i al final de cada tram: un total de deu aparells. Calcularan la velocitat mitjana dels vehicles en un tram concret de carretera i així evitar les frenades quan els conductors es topen amb l'aparell per evitar una multa.
Amb aquests nous aparells el nombre ascendirà a un total de 24, ja que estan situats en dos punts cobrint els dos sentits de la circulació. D'aquesta manera, el radar, el qual compta amb un lector de matrícules podrà saber a quina velocitat ha passat pel tram segons el temps que trigui. Així mateix, l'aparell calcularà la velocitat mitjana amb la qual ha circulat el vehicle i si supera el límit de la via, sancionarà el conductor.
Aquest sistema se sumarà als controls fixes que hi ha a les carreteres catalanes. L'any 2010 es va instal·lar el primer radar per tram a l'N-230 al Tunel de Vielha i en cinc anys ja ha multat a 2.799 conductors. Està calculat que els vehicles han de trigar un temps mínim en creuar tot el túnel de 4,5 minuts.
Aquest sistema se sumarà als controls fixes que hi ha a les carreteres catalanes. L'any 2010 es va instal·lar el primer ràdar per tram a l'N-230 al Tunel de Vielha i en cinc anys ja ha multat a 2.799 conductors. Està calculat que els vehicles han de trigar un temps mínim en creuar tot el túnel de 4'5 minuts. 

No hay comentarios: