Últimas entradas

jueves, 14 de julio de 2016

EL PRÓXIMO 19 DE AGOSTO, MANIFESTACIÓN EN SEGUREl dia de la manifestació serà el divendres dia 19 d'agost a les 19 hores i es tallaran les vies C-31  i C-32

El dilluns dia 11 de juliol es va celebrar una reunió de la Coordinadora veïnal de Calafell, per tal de reclamar l'atenció de les administracions davant el problema dels peatges i la circulació al territori del Baix Penedès.
Davant la no resposta i la no consideració per part del Parlament, es va acordar per unanimitat de realitzar una manifestació el proper divendres dia 19 d'agost a les 19 hores. Es tallaran les vies C-31 i C-32 entre la plaça del Mediterrani de Segur de Calafell i la rotonda C-31 i C-32 de Cunit-Cubelles.
Sota el lema "Importància de comptar amb el vostre suport", la Coordinadora veïnal de Calafell que està constituïda per entitats empresarials, culturals, esportives, AAVV i grups polítics, fa una crida i una invitació "la participació a totes les entitats (partits polítics, associacions veïnals, empresaris, sindicats, gremis, entitats socials i culturals) vinculades al territori,¨ i per tant, a la millora de les infraestructures del Baix Penedès.
El passat 19 de març al tall de la N-340 convocat pels alcaldes del pacte de Roda de Berà reclamant la gratuïtat de l'AP-7, també van assistir, donant suport i reclamant les millores de tota la comarca.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Eso está bien, haber si nos reunimos muchísimos, manifestaciones ya!!!.están muy tranquilos los sanguijuelas estos sin nadie que les moleste. Manifestaciones ya!!!
Nos tenemos que movilizar, a la calle ya!!