Últimas entradas

Lo último

miércoles, 8 de junio de 2016

UN JEQUE INVIERTE EN CUNIT


No hi ha millor manera per donar el tret de sortida al Festival de l'Humor de Cunit, que comença aquest dimecres 8 de juny, que anunciant que un xeic àrab ha comprat l'esplanada de l'estació de Cunit per prop de 150 milions d'euros. Aquesta és la notícia que es pot trobar a la pàgina web del consistori, amb un enllaç que remet a la programació del segon Festival de l'Humor.
La notícia apunta que «la compra del terreny del que es coneix com la Plana del Castell s'ha confirmat aquest matí». «El comprador ha estat Abdel Houdoblou, un important magnat del petroli i carreres de camells a l'Aràbia Saudita», apunten. Segons fonts properes, «la compra podria haver superat els 150 milions d'euros i el magnat té la intenció «d'invertir en més zones del municipi atenent a la bona situació de Cunit i a la seva proximitat a PortAventura i al Ferrari Land».

La notícia també apunta que «aquest magnat no és l'únic interessat en deixar Marbella i apostar per municipis com Cunit i per d'altres del Penedès Marítim molt propers a atractius turístics com Aqualeón i amb identitat cultural pròpia». En el terreny acabat d'adquirir «hi preveuen projectar una residència per a la gent gran de luxe, segons expliquen, amb heliport propi i amb serveis exclusius pels residents».
El xeic ha expressat la seva satisfacció per haver «descobert un municipi com Cunit, començaré per una residència d'avis, és un lloc ideal amb un clima perfecte per a la gent gran, però encara us puc avançar que estem treballant en un nou projecte per a construir un càmping de haimas entre d'altres». D'aquesta manera, Abdel Houdoblou aterra a Cunit justament a principis del mes de juny, quan el municipi comença a viure les activitats més característiques de l'estiu, a les quals ha mostrat la seva voluntat de participar activament, com ara el Festival de l'Humor que comença dimecres. 

No hay comentarios: