Últimas entradas

Lo último

miércoles, 1 de junio de 2016

NUEVO JUEZ DE PAZ EN CALAFELL

El ple de l’Ajuntament de Calafell ha elegit, per unanimitat, Josep Mañé Matinero com a nou jutge de pau per als propers quatre anys. Antonio Casanova Guirau serà el jutge suplent durant aquest mateix període. De l’acord se’n donarà compte al jutjat degà del Vendrell,  per tal que l’elevi a la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, i procedeixi al nomenament.
Mañé va néixer a Calafell el 1953 i és treballador de banca jubilat. Casanova, de la seva banda, va néixer a Sant Cugat del Vallès el 1951 i també és treballador de banca jubilat. A més, Casanova ha participat entre 2007 i 2011 a la política local del veí municipi de Cunit, del qual Ajuntament va ser-ne regidor. Tots dos tenen una llarga trajectòria al món de les entitats de Calafell i han estat col·laboradors durant anys de la ràdio local.
L’elecció de nou jutge de pau i jutge substitut “tanca” el període de 24 anys durant els quals el jutge ja estat Josep Garriga Hugué, qui no es podia tornar a presentar per superar l’edat màxima prevista per la llei. L’Ajuntament vol reconèixer i agrair a Garriga la tasca desenvolupada.

No hay comentarios: