Últimas entradas

Lo último

jueves, 2 de junio de 2016

LA AP-7 SERÁ GRATUITALa ministra de Foment en funcions, Ana Pastor, ha reiterat aquest dijous la promesa de no prorrogar la concessió de l'autopista AP-7, que expira el 2019, i per tant eliminar el peatge en aquests trams.

En una entrevista a Antena 3, Pastor ha estat taxativa: "Les autopistes que acaben la seva concessió, com la del Mediterrani, i sobretot estic pensant en la zona de Tarragona, on caduca d'aquí a un parell d'anys, serà lliure de peatge". Quan li han recordat que l'eliminació dels peatges és una vella reivindicació de les forces polítiques catalanes, la ministra ha recordat que a Catalunya "hi ha moltíssimes autopistes que són de la Generalitat i tenen peatge". "La immensa majoria de les carreteres que la gestió correspon als responsables polítics de Catalunya són de peatge", ha dit.

Precisament aquest dimecres el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, va anunciar des del Parlament que el Govern no renovarà les concessions de la C-32 al Maresme i la C-33 al Vallès el 2021.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Entre los convergentes y los de Rajoi nos estan dejando arreglados.

Anónimo dijo...

Espero que sea cierto, porque si después gobiernan otros y le dan la vuelta a la tortilla seguiremos en las mismas, y es que como siempre han dicho tantas cosas que luego no se cumplen, no te puedes fiar y hay que estar al tanto para luego no llevarte una desilusión, las autopistas de pago todos sabemos la mafia que las controlan, y no dejarán de engañar a los ciudadanos mientras puedan,así que al tanto que va de canto, Saludos Websegur