Últimas entradas

Lo último

sábado, 11 de junio de 2016

J.M. TEJEDOR, APARTADO DE LA MESA MUNICIPAL SOBRE TRANSPARENCIA


El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Calafell, José Manuel Tejedor, ha estat apartat de la presidència de la Taula Municipal sobre Transparència, tal com ell mateix ha informat amb un comunicat enviat als mitjans de comunicació. Tejedor ha lamentat que l'equip de govern format per PSC, PP I UAM «no aposti per la Transparència del consistori després de convidar a la formació taronja a deixar de presidir la Taula Municipal sobre Transparència després de la ruptura del pacte de governabilitat».
Tejedor ha recordat que «amb el treball de C's s'ha passat d'un 35% a un 96% en el compliment de la Llei de Transparència», i ha afegit que «la transparència és un dret dels ciutadans i no un mèrit polític». Per això, ha assegurat que des de C's Calafell «es continuarà treballant pel bé comú de tots els veïns exercint una oposició responsable i coherent com s'ha demostrat en les darreres setmanes».
Sobre l'acostament de l'equip de govern als grups polítics d'ERC i la CUP, el portaveu de C's ha lamentat que «el PSC a Calafell continuï allunyant-se de la senda del constitucionalisme convidant a assistir a juntes de govern a partits que clarament trenquen amb el marc de la convivència», i els ha instat novament a «deixar de pensar en cadires i interessos particulars per sobre dels interessos de tots els veïns de Calafell».

No hay comentarios: