Últimas entradas

Lo último

sábado, 11 de junio de 2016

CAZADO EL LADRÓN DE UNA GASOLINERA DE SEGUR


Agents dels Mossos d'Esquadra de Sant Feliu de Llobregat i El Vendrell han detingut un home com a presumpte autor de quatre robatoris amb intimidació a comerços de Cunit, Segur de Calafell i Sant Feliu de Llobregat. L'home arrestat, de 34 anys i nacionalitat espanyola, és veí de Cubelles. La investigació va començar l'11 de març arran d'un robatori amb arma de foc a una benzinera de Segur de Calafell. Pels volts de les deu del matí el lladre va entrar a la botiga de l'estació de servei i amb la cara tapada i una arma de foc va intimidar la dependenta perquè li donés la recaptació de la caixa. L'home es va endur 340 euros i va fugir. 
El 30 de març es va cometre un altre robatori de les mateixes característiques. Un home va entrar en una benzinera del Papiol amb la cara tapada, però en aquesta ocasió va amenaçar el treballador amb un ganivet de grans dimensions amb la intenció de sostreure els diners de la caixa enregistradora. L'individu va fugir del lloc amb la recaptació de l'establiment.
En aquest punt de la investigació va ser important la col·laboració de la Policia Local del Papiol que va aportar informació rellevant per identificar l'autor del robatori a la benzinera del municipi. Els mossos van continuar recollint proves i les gestions d'investigació conjuntes entre les comissaries del Vendrell i Sant Feliu de Llobregat van donar fruits. Els agents van relacionar el vehicle que utilitzava l'autor del fets amb un domicili on podia residir el lladre. A l'immoble els agents van trobar diverses peces de roba utilitzades en els il·lícits, així com l'arma de foc utilitzada a l'atracament de la benzinera de Segur de Calafell. 
Finalment, la investigació va permetre identificar el sospitós i relacionar-lo amb dos robatoris més que s'havien produït el mes de febrer: en un supermercat i en una farmàcia de Cunit. En totes dues ocasions l'home va intimidar les dependentes amb una arma blanca i es va endur 312 euros. Una de les dificultats amb què es van trobar els investigadors va ser que l'autor dels fets no tenia domicili legal reconegut, no es quedava gaire temps als municipis on cometia els robatoris i normalment residia en cases ocupades. 
Els investigadors van emetre una ordre de detenció per al presumpte autor dels quatre robatoris i l'1 de juny agents de la Guàrdia Civil van detenir-lo a Oropesa (Castelló). El detingut, amb quatre antecedents policials, va passar a disposició judicial i el 2 de juny el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

No hay comentarios: