Últimas entradas

Lo último

viernes, 17 de junio de 2016

30 DETENIDOS EN EL GARRAF DE UNA RED DE NARCOTRAFICANTES


Un operatiu dels Mossos d'Esquadra contra el tràfic de drogues, principalment de cocaïna, s'ha saldat amb 30 detinguts. Entre les cinc i quarts d'onze d'aquest dijous al matí, els agents han fet 19 entrades i escorcolls en diferents domicilis de Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú en els quals s'ha comissat un important volum de drogues, armes, diners en efectiu i diverses eines per cultivar i manipular les substàncies estupefaents. Segons la inspectora Rosa Gubianes, cap de la comissaria del Garraf, aquest és l'operatiu contra el tràfic de drogues més important que es fa a la comarca des del desplegament dels Mossos en aquest territori. De fet, en aquest dispositiu hi han treballat 300 agents dels Mossos d'Esquadra. Gubianes ha detallat que durant els darrers dies els investigadors havien detectat que s'havia intensificat el tràfic de drogues a la comarca, fet que ha atribuït a la proximitat de la revetlla de Sant Joan i de la Gay Pride de Sitges, que comença aquest dijous i s'allargarà fins diumenge.
La inspectora en cap Rosa Gubianes ha donat els detalls d'aquest operatiu policial des d'un habitatge de Sant Pere de Ribes ubicat al carrer Puig de la Mola, on s'han detingut quatre persones, dos homes i dues dones.
L'operatiu policial s'ha fet per ordre del jutjat número quatre de Vilanova i la Geltrú i el cas està sota secret de sumari.
No hay comentarios: