Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 20 de mayo de 2016

OTRA PLANTACIÓN DE MARIHUANA DESMANTELADA EN VALLDEMAR

La Policia Nacional, amb la col·laboració de la Policia Local, ha desmentallat una plantació de marihuana oculta en un habitatge del carrer Petúnia, a la urbanització Valldemar de Calafell. S’hi han intervingut 600 plantes, així com una gran quantitat de material utilitzat per al conreu. Hi ha dos detinguts, que el jutge ha enviat a presó provisional.
L’operació va iniciar-se arran d’informacions que apuntaven a la distribució de droga per les comarques de Tarragona i Barcelona, amb origen a un conreu situat a una zona relativament apartada del terme de Calafell. Quan els agents van entrar a l’habitatge, amb la corresponent ordre d’escorcoll, van trobar 600 plantes de marihuana en ple creixement, 48 focus de calefacció, 59 punts de distribució elèctrica, 6 filtres de carboni, 3 ozonificadors, 10 ventiladors, 8 assecadors i diferents tubs d’extracció i de climització.
Aquest material tècnic, necessari per criar les plantes a un interior, estava insonoritzat per no cridar l’atenció. També es van trobar equips i productes químics necessaris epr al conreu i la manipulació de la droga.
La policia va detenir dues persones, un home i una dona, de nacionalitat espanyola, als quals s’imputen delictes contra la salut pública i de frau de subministraments, ja que la plantació estava connectada il·legalment a les xarxes de llum i d’aigua. Les investigacions es mantenen obertes per localitzar i detenir altres possibles integrants del grup.

No hay comentarios: