Últimas entradas

Lo último

miércoles, 25 de mayo de 2016

ARCHIVADA LA DENUNCIA DE UN VECINO DE SEGUR CONTRA LOS "MOSSOS"


El jutjat número vuit del Vendrell ha arxivat per segona vegada la denúncia per lesions contra sis mossos d'esquadra presentada per un veí de Segur de Calafell per uns incidents ocorreguts a la nit de Cap d'Any del 2013, segons l'acte a què ha tingut accés Efe.
Els fets van ocórrer quan els veïns van alertar els Mossos d'Esquadra d'una forta discussió de parella en un pis de la Ronda de Sant Miquel i al personar-se van activar el protocol per violència masclista.
Dos d'ells van atendre la dona i els altres quatre van reduir a l'home, que havia begut -"una mica", segons la seva declaració i "més del compte", segons la dona- i tenia una actitud nerviosa i agressiva.
El jutge relata que la detenció es va dur a terme dins del pis i "amb la mínima força indispensable".
Una vegada arrestat, el van traslladar a l'Hospital Comarcal del Vendrell, segons el protocol de detencions, i la revisió mèdica no va detectar cap lesió.
Una vegada al calabós, va demanar una segona revisió i en aquesta ocasió li van diagnosticar un esquinç en un canell i en un turmell.
El 7 d'abril del 2014, el cas es va arxivar, encara que l'Audiència de Tarragona va ordenar practicar més diligències, com tornar a prendre declaració a la dona i a un veí i un aclariment mèdic demanada per la defensa de dos dels agents, el despatx Alamán y Asociados, segons la que una contusió externa no pot provocar esquinços com els que presentava el denunciant.
"Les diligències practicades posen de manifest la discutible veracitat de les imputacions mantingudes contra els agents", conclou el magistrat, pel que torna a arxivar el cas, si bé la sentència encara no és ferma.

No hay comentarios: