Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 29 de abril de 2016

RADARES DE TRAMO, LOS TENDREMOS CERCA


Una de les estratègies de Trànsit per reduir l'elevada sinistralitat viària és la instal·lació de radars de tram, sistema que controla la velocitat dels cotxes entre dos punts. Aquest mateix estiu n'hi haurà deu més a les carreteres catalanesmentre que abans d'acabar l'any se n'instal·laran nou. D'aquesta manera, la xifra total serà de 30.

Els de l'estiu se situaran a l'A-7, la C-16, l'N-II i la C-66. Concretament, a l’autovia A-7 a Tarragona (entre Vila-seca i Altafulla), a la carretera C-16 a Cercs (entre Bagà i Berga), en un altre punt de la carretera C-16 a Sant Cugat del Vallès (entre Terrassa i Barcelona), a la Nacional II entre Capmany i Agullana i a la carretera C-66 entre Corçà, Flaçà i Sant Joan de Mollet.
Ubicació nous radar de tram estiu 2016ViaSentit
TarragonaA-7Vilaseca
TarragonaA-7Altafulla
CercsC-16Bagà
CercsC-16Berga
Sant Cugat del VallèsC-16Terrassa
Sant Cugat del VallèsC-16Barcelona
Capmany-AgullanaN-IILa Jonquera
Capmany-AgullanaN-IIFigueres
Corçà-Rupià-La Pera-Flaçà-Sant Joan de MolletC-66Bordils
Sant Joan de Mollet-Flaçà-La Pera-Rupià-CorçàC-66Corçà

Abans que acabin n'hi haurà nou més: dos a Lleida a l’autovia A-2 entre Vilagrassa i Tàrrega, dos més també a l’autovia A-2 entre Argençola i Jorba, encara un altre a l’autovia A-2 però entre Sant Vicenç dels Horts i Pallejà (sentit Lleida), dos més a Vilanova i la Geltrú a la carretera C-31, un a la carretera C-17 entre Parets del Vallès i Lliçà d’Amunt i un també a l’autopista AP-7 entre Barberà del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda.

No hay comentarios: