Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 21 de abril de 2016

OTRO RECONOCIMIENTO AL AYUNTAMIENTO DE CALAFELL

Ya sabemos a quien joden este tipo de noticias, pero resulta que mientras el anterior alcalde salía en miles de fotos haciendo el paripé, el actual alcalde sale poco y, cuando lo hace es para recoger premios en reconocimiento a su buena gestión y la de su equipo, esa que a contracorriente critican los que perdieron la silla por ineptos. Enhorabuena a todo el equipo.

L’Ajuntament de Calafell ha recollit el segell Infoparticipa, atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per la seva transparència. En una acte celebrat al Born de Barcelona, Calafell ha estat un de la setantena d’institucions locals, entre ajuntaments i consells comarcals, que s’han fet creditors d’aquesta distinció per les seves bones pràctiques de comunicació i informació.
El segell Infoparticipa valora el grau de transparència dels ajuntaments, a partir d’un seguit d’indicadors relatius a les seves webs, avaluats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB. En aquesta edició ha participat en l’avaluació l’Oficina Antifrau de Catalunya.
Calafell ha assolit un 94,23% de compliment en aquesta avaluació, referida a l’any 2015. Es dóna la circumstància que l’any 2014 va aconseguir només un 39,02% de compliment, i l’any anterior, el 2013, va situar-se en el 36,59%. El progrés del suspens fins a l’excel·lent s’ha produït, a més a més, en una edició que era més exigent que les anteriors per haver-se ampliat el nombre de criteris d’avaluació.
L’Infoparticipa valora especialment que les webs municipals publiquin una informació que faciliti a qualsevol ciutadà conèixer qui són els seus representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació tenen al seu abast.
En aquest sentit, la coordinadora dels guardons, Marta Corcoy, ha convidat els ajuntaments a perservar en aquesta línia més enllà d’esforçar-se per complir els requisits que donen dret al segell. Ha insistit també en la necessitat que la informació que els ajuntaments ofereixen a la ciutadania no es limiti a complir la legislació vigent en matèria de transparència, sinó a a anar més enllà i, molt especialment, a fer-ho d’una forma que sigui comprensible per al comú dels ciutadans.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Esto le tapa la boca con "espatrapo" a muchos.

Anónimo dijo...

una buena hostia para los transparentes convergentes

Anónimo dijo...

Viniendo de fuera aun es mas creible.
¿olivella sigue haciendose fotos?

Anónimo dijo...

En los ocicos.. y se reían
"... si si, sou molt transparents, molt transparents...." la S.S.