Últimas entradas

Lo último

sábado, 9 de abril de 2016

OTRO AÑO SIN LA FERIA DE ABRIL EN CUNITTal com ja va passar el 2014, Cunit tampoc tindrà enguany la Feria de Abril. En els darrers dies, la Asociación Feria de Abril de Cunit ha manifestat que no portarà a terme l'organització de la Feria de Abril atesa la poca presència de casetas. Davant d'aquesta situació, i vist que per part de l'entitat no és viable l'organització de l'esdeveniment en el format habitual, l'Ajuntament de Cunit ha volgut promoure un seguit d'activitats que siguin una alternativa a la Feria, «i que permetin compartir el sentiment andalús per part de cunitencs i visitants, els quals reclamen un espai on gaudir de la cultura i folklore andalús a finals del mes d'abril», han apuntat en un comunicat.
El consistori cunitenc està promovent una proposta amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Cunit i amb les entitats culturals andaluses locals, sota el nom deFiesta Sentimiento Andaluz. L'Ajuntament vol aclarir que aquest esdeveniment no pretén substituir la Feria de Abril de Cunit, que s'ha anat celebrant al municipi en els darrers anys, i afegeix que es tracta d'un cap de setmana amb diferents activitats culturals que té com a eix central la cultura andalusa i les seves expressions a nivell cultural i gastronòmic.
La iniciativa està prevista pel cap de setmana del 29 d'abril a l'1 de maig i, a més de l'impuls en l'àmbit comercial en el centre de Cunit, també pretén que tant les entitats locals que promouen la cultura andalusa (5 registrades a Cunit) com la ciutadania en general que habitualment hi participa, tinguin l'oportunitat de gaudir i de compartir el sentiment andalús que tants llaços uneix. Pròximament s'anirà informant del programa d'activitats que configurarà aquest cap de setmana de sentiment andalús a Cunit.

1 comentario:

Laura Efe dijo...

el ayuntamiento de Cunit cobra mucho por tener una caseta, la caseta sube precios o acaban poniendo más dinero de su bolsillo, resultado que no sale a cuenta y ya no va casi nadie a arriesgarse a poner una caseta
una pena porque traía mucha gente a Cunit
no se puede explrimir tanto la vaca porque al final pasa esto