Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

miércoles, 10 de febrero de 2016

UNA CARROZA DENUNCIA A CALAFELL


La rua del dissabte a la nit a la platja de Calafell va registrar un incident desafortunat després que un grup de persones va atacar, per motius desconeguts, els participants d'una carrossa del Vendrell. Des de la carrossa afectada han avançat al Diari de Tarragona que emprendran mesures per demanar responsabilitats als agressors i al mateix Ajuntament de Calafell, ja que creuen que els va faltar protecció. Segons expliquen, els van llençar diversos objectes, un dels quals va impactar en un jove, que va rebre deu punts de sutura.


Des de l'Ajuntament de Calafell han confirmat que es van produir aquests fets i que els serveis d'emergència van haver d'atendre un jove per rebre l'impacte d'una l'ampolla, però han afirmat que es va tractar d'un fet puntual. No ho veuen igual des de la carrossa que afectada, que lamenten que no poguessin trobar seguretat ni policia en el moment dels fets.

Els incidents de Calafell podrien estar relacionats amb els que hi va haver unes hores abans a Cunit, on la policia local i els Mossos van haver d'intervenir pels aldarulls que van crear un grup de joves d'origen magrebí a l'exterior del pavelló d'Els Joncs. Els Mossos d'Esquadra només tenen registrat un incident la nit del dissabte a Calafell i Cunit, i va ser la detenció d'un home que es va negar a ser identificat per una patrulla i va intentar agredir els agents. 


1 comentario:

Anónimo dijo...

De esta manera se llega a la integración, p.madre qué parió a más de uno