Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 18 de febrero de 2016

RECONOCIMIENTO A LOS DEPORTISTAS DE CALAFELL


La Nit de Campions 2016, que se celebra aquest divendres a Calafell, reconeixerà el mèrit dels esportistes i clubs calafellencs que més han destacat durant els darrers mesos. A més, es retrà homenatge a diferents trajectòries esportives i al club més destacat, així com al millor patrocini en l’àmbit de l’esport.
La tinent d’alcalde d’Esports, Maite González, ha explicat que la festa “reunirà no tan sols els esportistes de reconegut prestigi local, nacional o internacional, sinó també tots aquells que de manera estreta viuen l’esport, hi col·laboren i hi participen donant el millor de cadascú”. González afegeix que ”també aquestes altres persones veuran honorat un treball que neix de l’esforç i l’entrega”.
L’acte començarà a les 20.30 hores al Teatre Auditori Municipal “Joan Colet” (Passeig de la Unió s/n). Per raons d’aforament, s’hi accedirà mitjançant invitació. La festa acabarà amb una exhibició de ball esportiu, a càrrec de Guillem Pascual Iniesta, campió d’aquesta disciplina i reconegut en una anterior nit esportiva de Calafell.
La Nit de Campions 2016 lliurarà sis premis especials. Els de millors esportistes recauran en la gimnasta Laia Núñez i en el jugador d’hoquei patins Sergi Romeu. Núñez ha estat campiona de Catalunya, mentre que Romeu és el capità del Club Patí Calafell Tot l’Any, l’únic equip local que juga en una lliga estatal (l’OK Lliga). També es distingirà el Club Bàsquet Calafell com l’associació esportiva de l’any, i al Centre Vilarenc Aqua pel seu compromís amb el patrocini d’activitats esportives de tota mena. Finalment, es premiarà, pels seus valors humans, Vicente Weiler, històric mecànic i encarregat de material del Club Patí Calafell, i, per la seva trajectòria esportiva, Juan Rios, molt vinculat al món del futbol local.
La resta de guardonats seran els següents:
Escacs
Alícia Mata. Roberto Segura.
Destacada: Mar Jové Díaz

Gimnàstica
Sònia Vidal. Miquel Mañé.
Destacats: Mariam Benerradi, Marta López, Martina Torà.

Rem
Enric Prat. Cristina Rossell

Motociclisme
Àlex Toledo

Duatló i Triatló
Alessia Bertolino

Futbol UE Segur
Juanjo Herencia
Destacats: Aitor Rupérez, David Yelamos, Izan Moreno, Iker Sierra, Kamal Bendagou-Ouriaglhi, Alejandro Tejera, Ivan Blanch

Futbol EF Base Calafell
Pedro Soler
Destacats: Albert Valencia, Alberto Ruiz, Alex Torà, Alejandro Martos, Álvaro Farelo, David Aguilar, Ferran Sivill, Pedro Ajenjo, Nick Nayack, Víctor Plaza, Sergi Vives, David Yanguas

Futbol Ath. Segur
Carles Galles
Destacats: Jorge López Rincón

Dòmino
Ramona Requena

Petanca
Rosario Inés Lizón

Tennis platja
Begoña del Toro

Atletisme
Naoufel Erraui

Futbol sala
Sergi García
Destacats: Zakariae Amlow, Mohammed Dari

Karate
Ferran Barri. Mariloli Devesa
Destacats: Alba Arenas, Maria Rebolloso, Merche Arazola

Vela
Jordi Sánchez. Beto Torné
Destacats: Sergi Cadenas, Marc Cornet, Luca Vilas, Borja Bravo, Ferran Palacios, Giovanna Bravo

Patinatge artístic
Maria Miravent. Sergi Bonsoms
Destacats: Ingrid Espinosa, Carlota Medrano, Sílvia Miravent

Bàsquet
Naoufel Erraui
Destacats: Erica Garcia, Julia Pous, Camila Gutiérrez, Olga Gutiérrez, Maria Nogales, Marta Ventura, Sara Tamayo, Tania Pérez, Marta Soler, Sandra Castaño, Sandra Soriano, Aitana Ignes, Airam Toldi Besoli (entrenadora), Mario Menéndez (entrenador)

Hoquei Patins
Albert Marimon
Destacats: Gerard Vergés, Andreu Vergés, Oliver España, Teo González Ruiz, Marco González Ruiz, Àngel D. Hernández, Víctor Rodríguez, Oriol Sans, Alex Tul, Pol Sardàs

No hay comentarios: