Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 18 de febrero de 2016

MACRORREDADA EN EL VENDRELL


Una gran operació policial coordinada pels Mossos d'Esquadra amb la col·laboració de la Guàrdia Civil, la Policia Local del Vendrell i la policia espanyola ha acabat amb tres detinguts, 90 persones identificades i 25 denúncies per tinença i consum de droga en dos bars del barri dels Pisos Planas de la capital del Baix Penedès. La macrobatuda ha tingut lloc aquest dimecres, 17 de febrer, al vespre al Camí dels Molins, i ha aixecat molta expectació a la zona pel gran dispositiu desplegat amb sis furgonetes d'antidisturbis presents per evitar incidents.


L'operació ha comportat la detenció de tres persones per part del cos de policia espanyola per incomplir la llei d'estrangeria. Seran posats a disposició d'un jutge que decidirà si els expulsa del país o els interna en un CIE, segons han informat els Mossos a aquest mitjà. La Guàrdia Civil ha aixecat quatre actes per contraban de tabac, així com per deficiències o problemes amb les llicències dels dos locals. Per la seva banda, la policia catalana ha posat les 25 denúncies per tràfic o tinença de drogues, mentre la Policia Local ha aixecat dues actes.

Aquesta no és la primera acció d'aquesta envergadura que es fa en aquesta zona, ni tampoc la primera en aquests dos mateixos locals del Camí dels Molins. Fa un any ja es va dur a terme un dispositiu similar que va acabar amb deu detinguts i més de cent identificats, i el mateix va passar el novembre del 2014. En ambdós casos, també va ser en aquests dos bars de Camí dels Molins. Els cossos policials han explicat que realitzen aquestes accions periòdicament en els barris que es consideren més conflictius.  

No hay comentarios: