Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 19 de febrero de 2016

INICIATIVA SOBRE ENERGÍA EN CALAFELL

L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha pronunciat aquest dijous una conferència en el 3r Congrés d’Energia de Catalunya, en la qual ha exposat algunes iniciatives sostenibles posades en marxa per l’Ajuntament en els darrers mesos. Entre elles, la creació d’una comissió d’eficiència energètica i sostenibilitat o la nova adjudicació de l’enllumenat públic, que inclou un pla d’inversió en tecnologia de baix consum.
Ferré també va parlar d’algunes idees que està treballant l’equip de govern municipal, com la generació d’energia elèctrica pròpia de l’Ajuntament, a través de la societat municipal CEMSSA. L’alcalde va recordar, en la seva intervenció a la Casa del Mar de Barcelona, que “a Alemanya hi ha 8.000 ajuntaments que generen la seva pròpia energia i aquest és un camí a explorar”.
Va subratllar, així mateix, que les iniciatives d’aquestes característiques són finançables mitjançant fons europeus, la qual cosa facilita que les administracions locals puguin afrontar les inversions necessàries.
Ramon Ferré ha aprofitat la seva intervenció per oferir l’Ajuntament de Calafell “com a banc de proves per a projectes d’estalvi i sostenibilitat que vulguin impulsar-se”. Segons l’alcalde, “aquest fet no tan sols ens encaminaria en la direcció correcta, sinó que tindria beneficis directes per al nostre municipi”.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Me parece bien ahorrar habiendo quitado la PANTALLA GIGANTE DEL PUERTO

NO me parece bien(AHORRAR) conpartir la oficina de turismo(local del puerto) con la PEÑA BARCELONISTA