Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

domingo, 14 de febrero de 2016

COSAS QUE SOLO PUEDEN PASAR EN ESTA CORRUPTA ESPAÑAUn funcionari de l’Ajuntament de Cadis ha estat 14 anys sense treballar sense que ningú se n’hagi adonat. Es tracta de Joaquín García, un enginyer de 69 anys que ha cobrat tot aquest temps uns 37.000 euros anuals bruts per no fer res.
 
L’home assegura que l’Ajuntament el va degradar a fer una feina sense contingut expressament. Amb l’arribada a l’alcaldia d’un candidat socialista, el van nomenar director tècnic de Medi Ambient, desenvolupant la seva feina a la companyia d’aigües de Cadis, amb despatx i tot, un càrrec que va tenir fins l’any 1996. Amb el canvi de govern, l'executiu local del PP li va adjudicar una nova feina que no tenia contingut, segons l'home, motiu pel qual va decidir deixar d'anar a la feina. 

L’any 2015, l’ara senador pel PP Jorge Blas i llavors tinent d’alcalde a Cadis, va recordar-se d’ell i el va intentar localitzar sense èxit, tot i que seguia cobrant la nòmina, fet pel qual va iniciar les gestions corresponents. A Aigües de Cadis no en sabien res, i quan va contactar amb ell li va respondre que estava de dies d’assumptes propis, però en realitat feia anys que no anava a la feina.
 
L’Ajuntament ha decidit sancionar-lo amb una multa de 27.000 euros, però García assegura que va ser víctima de mobbing per part del govern del PP. Ara l’home, ja jubilat, ha escrit a l’actual alcalde, José María González, per demanar-li que no li apliquin la sanció.

No hay comentarios: