Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

miércoles, 3 de febrero de 2016

APROBADO EL CÓDIGO DE BUEN GOBIERNO EN CALAFELL

El ple municipal d’aquest 1 de febrer ha aprovat un codi de bon govern, basat en la proposta impulsada el 2015 per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Calafell se suma també a la Xarxa d’Entitats Locals per la Transparència i Participació Ciutadana de la Federació. L’acord ha estat adoptat per unanimitat de tots els grups municipals presents a la corporació.
El president de la comissió municipal de Transparència i Participació, José Manuel Tejedor, ha explicat que “tal com està la incredulitat i la desafecció de la ciutadania en general contra la política, el codi de bon govern és una eina que era molt important aprovar”. Tejedor subratlla que és “un codi ètic que marca les actuacions i les relacions entre els càrrecs públics electes i els funcionaris amb els ciutadans”.
El regidor també ha dit que aquest document “treballa per donar més transparència i una transparència de més qualitat”“Animo als veïns de Calafell”, ha afegit, “a entrar a la web de l’Ajuntament, que llegeixin el codi i que ens exigeixin als polítics que, si en algun moment ens devíem de la línia que marca aquest protocol, que el complim, i si no, que assumim responsabilitats”.

No hay comentarios: