Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

domingo, 10 de enero de 2016

SUSPENDIDA LA BÚSQUEDA DE ALFRED MILÀ

Salvament Marítim ha suspès la cerca de l'empresari de Cunit (Baix Penedès) que dimarts va desaparèixer quan anava en caiac de Formentera a Eivissa. El cap del Centre de Coordinació de Salvament Marítim de Palma, Miguel Félix Chicón, ha confirmat a l'ACN que l'operatiu per mar ha quedat aturat des d'aquest divendres a les dues del migdia "després d'haver rastrejat intensament una superfície a l'aigua quatre vegades més gran que l'illa d'Eivissa". Amb tot, continua en marxa un desplegament d'amics, familiars i agents de Protecció Civil per intentar localitzar Alfred Milà Vives, de 57 anys. Professional de l'ús de caiacs, Milà va fer dimarts una travessia d'Eivissa a Formentera, on va dinar amb un conegut. A mitja tarda, va iniciar la tornada però se li va perdre el rastre. El caiac va ser localitzat a la deriva dimecres a la tarda.
La dona de Milà va denunciar la seva desaparició dimecres a la matinada. Des d'aleshores, Salvament Marítim va desplegar un ampli dispositiu de recerca. Miguel Félix Chicón ha assegurat que durant les primeres 24 hores és quan es va concentrar "la mobilització més gran". Entre altres mitjans, es va enlairar tres vegades l'helicòpter de Salvament Marítim, així com també hi van participar l'helicòpter de la Guàrdia Civil, l'avió Sasemar 101, un buc i una embarcació d'intervenció ràpida, a part de mitjans terrestres.
Chicón ha explicat que el dispositiu s'ha mantingut durant tres dies, rastrejant una àmplia zona, en funció de les corrents marines. Simultantiàment al dispositiu coordinat per Salvament Marítim, s'hi ha sumat la cerca d'amics i familiars, que han activat una embarcació particular i a hores d'ara continuen rastrejant tota la costa per localitzar l'empresari cunitenc, vinculat a l'empresa de caiacs Riumar. Passats tres dies des de la desaparició, el cap de Salvament Marítim a Palma ha apuntat que la situació per localitzar Alfred Milà és ara mateix "complicada".

No hay comentarios: