Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

miércoles, 27 de enero de 2016

SÍMBOLOS FRANQUISTAS EN CALAFELL, UNA URGENCIA PARA LA CUP

En mi modesta opinión hay muchos otros problemas por solucionar en el municipio antes de dedicar tiempo a este tema, sin ir más lejos, el ya enquistado y permanente defecto de señal de la TDT, por poner un ejemplo que afecta a muchos ciudadanos de Calafell, lo otro, diría yo que no corre tanta prisa. Es caprichosa la política.La CUP de Calafell demana l'eliminació del nomenclàtor i les icones feixistes que encara romanen al municipi. D'aquesta manera, amb ferma convicció, afirmen que “ens cal, per imperatiu cívic, abordar la demolició d'aquells símbols franquistes que encara perduren en les nostres vil·les i ciutats”.
En una moció que es presentarà al proper ple, el grup municipal exposa, d'entre altres acords que hauria d'assumir el consistori, la necessitat de canviar el nomenclàtor d'alguns carrers com el dels Caiguts o el dels Màrtirs per la seva denominació popular i la creació de la Comissió temporal de Simbologia i Nomenclàtor Franquista per tal de revisar tots aquells elements situats al municipi que encara presenten reminiscències franquistes. Aquest òrgan facilitaria l'elaboració d'un cens en el termini de sis mesos.
Convençuts que, com ha ocorregut en altres poblacions, “Calafell també ha de fer passos decidits en el camí de recuperació de la memòria històrica del poble”, la CUP lluita per aconseguir una cultura democràtica que no es basi en l'amnèsia col·lectiva dels anys de repressió franquista. “Un acte de dignitat i justícia per tots aquells que van perdre la vida lluitant per la llibertat i la justícia del nostre país”.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Verdaderamente que tenemos dos regidores de la CUP que no piensan nada más que en propuestas chorras, será que no hay cosas más importantes en el municipio para solucionar,y propuestas para plataformas que no tienen nada qué ver con Calafell,solucionar los problemas de los demás y poca solución para nuestros problemas,hay qué tener visión de política municipal, y cada cual se encargue de solucionar sus problemas, pero no se dan cuenta,¿ó qué?