Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 3 de diciembre de 2015

ÚLTIMA HORA DEL CASO "CLAVERO"

Les diligències instruïdes per la justícia han detectat que 773 multes de trànsit van ser cancel·lades a Calafell durant el passat mandat municipal, sense que existís cap raó o motiu dels previstos per la llei. Per aquest cas estan imputats l’antic regidor de Seguretat Ciutadana, Francisco Clavero Sanz, i un sergent de la Policia Local.
L’Ajuntament de Calafell ha tingut accès a algunes dades del cas, un cop s’ha personat, com a part perjudicada, en les diligències 912/2015 del jutjat de primera instància i instrucció número 5 del Vendrell. Pot fer pública aquesta informació perquè no hi ha secret d’actuacions.
Les multes cancel·lades de forma presumptament irregular són tres quarts parts de totes les cancel·lacions que van produir-se entre 2011-2015. L’altra quarta part es va cancel·lar correctament, ja que existien defectes de forma que obligaven a arxivar d’ofici l’expedient. Aquest extrem indica que no es tractaria d’un fet aïllat o accidental, sinó d’una pràctica habitual.
Entre els beneficiaris de les anul·lacions hi hauria el propi regidor, altres polítics de l’Ajuntament, del mateix grup que Clavero, i familiars directes seus. També terceres persones sense relació amb la política local o l’Ajuntament. L’import de les sancions anul·lades en el cas de polítics i els seus familiars arriba als 11.542,28 euros, segons el càlcul que Base, l’organisme de recaptació de tributs, ha lliurat al jutjat. L’Ajuntament hi té delegat el cobrament de multes. Atés que aquesta xifra correspon només a polítics i familiars, la suma total seria molt més alta.
L’Ajuntament de Calafell anirà informant del cas a mesura que rebi nova informació. També reitera la seva intenció d’arribar fins al final i de reclamar el rescabalament de les quantitats econòmiques que les arques municipals han deixat de rebre, en el cas que es confirmin les irregularitats investigades.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Manda huevos que pongan 200 euros de multa "200" por subir el coche en la acera para meter cosas en la casa en una calle que solo pasa un coche al día,el de ellos. En el Vendrell por lo mismo 18 euros.De que van estos buitres que cobran de nosotros.