Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

miércoles, 2 de diciembre de 2015

OTRA PROMESA CUMPLIDA DEL ALCALDEL’Ajuntament de Calafell ha començat aquest 1 de desembre els treballs d’adequació de la nova sala de plens, que s’habilita a les Dependències Municipals de la Platja, al carrer Sant Pere 29-31. L’adequació té un cost de 89.000 euros i la feina té un termini de poc més d’un mes. Mentre s’hi treballi, la sala no podrà demanar-se per fer activitats, com és costum.

El trasllat de la sala de plens s’ha decidit per poder disposar d’un espai amb més capacitat que l’actual, situat a l’edifici principal de l’Ajuntament, i sobretot que no tingui barreres arquitectòniques. L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, recorda que «la sala de plens actual és el segon pis d’un edifici antic, pujant per una escala estreta i on és molt complicat instal·lar un ascensor». Coincidint amb l’adequació física de la sala, s’hi instal·laran els equips tècnics per a retransmetre les sessions plenàries per internet, tant amb so com amb imatge, amb un sistema de streaming.

Els plens podran veure's tant en directe com enregistrats. Aquest compromís que tenia l’actual equip de govern permetrà ampliar encara més el nombre de ciutadans que puguin seguir les sessions. «Ja hem traslladat els plens a les tardes per facilitar l’assistència, però amb la retransmissió podrem arribar també a aquells que, per motius laborals, familiars o de salut, no pugui assistir personalment», subratlla l’alcalde.

No hay comentarios: