Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

martes, 1 de diciembre de 2015

EL EX TENIENTE DE ALCALDE DE CUBELLES, ENTRA EN PRISIÓN


Joan Andreu Rodríguez Serra és a la presó de Lledoners des del 24 de novembre. Haurà de complir sis anys per abusos sexuals a tres adolescents, comesos entre el 2007 i el 2010. La sentència, que el condemnava a més a pagar 26.000 euros en indemnitzacions, es va fer pública fa un any però el condemnat va recórrer-la demanant un indult. El jutge va denegar la petició l’agost passat, però l’ingrés a presó s’ha demorat fins ara per un darrer recurs presentat per Rodríguez Serra.
Un dels menors dels quals l’exprimer tinent d’Alcalde de Cubelles havia abusat es va suïcidar el gener del 2011, pocs dies després de declarar al jutjat, tot i que la sentència no considera provat que el jove es llevés la vida per culpa dels abusos que havia sofert. La seva mare, Maria Librado, ha defensat des del primer moment, i ho continua fent ara, que el seu fill va rebre pressions per part de Rodríguez Serra i que això va provocar que se suïcidés. “Segueixo pensant que ell el va induir al suïcidi. Si hagués estat a la presó preventiva des del primer dia, el meu fill ara estaria viu”, lamenta.

Ella ha estat a més, des del primer moment, lluitant per demostrar-ho i per aconseguir “fer justícia”. Ara, tot i que Rodríguez Serra és a la presó, la seva lluita no s’ha acabat. “Han estat cinc anys de lluita però al meu fill no me’l tornarà ningú. Esperem que compleixi els sis anys de condemna, però la lluita segueix perquè sabem que hi ha altres nens que també han estat les seves víctimes i que, per por, no ho han dit”. És per això que Maria Librado fa una crida perquè, “ara que és a la presó, es perdi la por i es denunciïn més casos. Em poden demanar ajut sense cap problema. Jo els puc assessorar”, diu.

A més, a banda d’aquests fets, que van tenir lloc a casa de Rodríguez Serra, hi ha un altre front obert arran de les denúncies que van fer diversos extreballadors de la Casa de Joves de Vila-Seca, on treballava, per situacions que haurien tingut lloc en aquest centre. Aquest procediment encara està en marxa a Tarragona.

No hay comentarios: