Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 31 de diciembre de 2015

BALANCE DE LOS PLENOS DE ESTA SEMANA

Jacob Balaguer (ERC)

“Ens hem abstingut en l’expropiació, perquè no creiem que la valoració dels terrenys sigui del tot correcta, però no podem estar en contra del projecte. Potser ha sorprés que ERC votés a favor del pressupost, però entenem que quan s’està a l’oposició no s’ha de dir que ‘no’ a tot. Hem vist que al pressupost hi havia un seguit de punts que portàvem al programa, i tampoc podem estar en contra de la baixada de l’IBI, tot i el seu efecte considerable en les arques municipals”.

Maite González (PP)

“L’expropiació per la planta de residus era una assignatura pendent que per fi s’ha pogut aprovar. Ens alegrem que alguns partits hagin superat els seus dubtes. Pel que fa al pressupost, hem de dir que la reducció del 10% de l’IBI ha condicionat les partides de cada regidoria. Fins i tot molt significativament. El que farem serà renegociar contractes existents i mantindrem una línia continuïsta amb una despesa més reduïda”.

Josep Parera (UAM)

“Hem aprovat uns pressupostos que l’oposició pensava que no serien possibles després de la rebaixa de l’IBI. Han tirat moltes monedes a l’aire, tot confiant que quedessin plantades pel cantell, però això no n’ha quedat cap així i ja tenim números per l’any vinent. Uns números bons per al municipi i per als calafellencs”.

Albert Pijoan (CUP)

“Hem mantingut el vot contrari a l’expropiaciació, perquè no se’ns han esvaït els dubtes. Però el problema no és tant el preu de l’operació, tot i ser discutible, sinó d’un projecte qüestionable per ell mateix. Pel que fa al pressupost i a les ordenances, hem volgut col·laborar i ser el màxim de constructius possible, però no hem acabat de trobar la sintonia entre tots els grups municipals. Esperem aconseguir-ho l’any vinent. Nosaltres seguirem treballant en aquesta línia”.

José Manuel Tejedor (Ciutadans)

“Per fi s’ha aprovat l’expropiació de la finca per a la planta de residus, un cop donades les explicacions necessàries per part dels tècnics. És un bé per al municipi i per a la comarca i l’acord d’avui ens permet salvar una subvenció important. A més, el nostre grup ha aprovat els pressupostos municipals perquè reflecteixen molt del nostre programa, com per exemple, la rebaixa de l’IBI. Aquesta és una mesura molt exigent i que requerirà una enorme responsabilitat, però seguirem treballant en positiu, sent constructius i aportant la resta del nostre programa”.

Miguel Ángel Perín (PSC)

“Estem contents pels vots favorables al pressupost municipal, i a la rebaixa de l’IBI, que no esperàvem. Ho agraim molt i els obrim les portes i els braços. El ple més important de l’any ha tingut, doncs, un balanç més que satisfactori”.

Montse López (CiU)

“Hem votat en contra dels pressupostos perquè l’únic que fan és disminuir la inversió i, segons ha dit l’alcalde, incrementar l’endeutament. Nosaltres vam lluitar molt durant quatre anys per baixar l’endeutament i Calafell no es mereix tornar a allò. El govern ha agafat la bandera d’una baixada d’impostos que tindrà un efecte molt negatiu. També critiquem el rebuig a les nostres al·legacions a les ordenances, ja que signifiquen un ‘no’ a fer polítiques socials, per exemple en matèria d’habitatge social”.

No hay comentarios: