Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

miércoles, 30 de diciembre de 2015

ADJUDICADO EL NUEVO SERVICIO DE ALUMBRADO PÚBLICO DE CALAFELLEl ple municipal de Calafell ha adjudicat per unanimitat el nou servei d’enllumenat públic. Per primer cop, el contracte d’enllumenat inclou la totalitat del servei, inclòs el manteniment integral, la renovació de la xarxa i un pla d’inversions d’eficiència energètica i estalvi de consum. També incorpora una quantitat per imprevistos, que evitarà costos a banda del contracte.
L’adjudicació ha recaigut en l’empresa Rubatec SA, que prestarà el servei durant els propers 15   anys, per un import de 14,7 milions d’euros (IVA inclòs). D’aquest total, 3,3 milions d’euros es destinaran a la renovació de punts de llum per estalviar electricitat, amb la incorporació de tecnologies de baix consum, i 1,9 milions d’euros a la renovació d’una xarxa que acumula històriques deficiències.
L’adjudicatària haurà de subrogar-se els treballadors de l’empresa que fins ara prestava el servei,  amb la qual cosa aquests no perdran la feina amb el canvi.
El procés d’adjudicació ha estat molt complex i s’ha prolongat durant més d’un any pels recursos presentats per les empreses aspirants. Durant el procediment, una part d’aquestes empreses ha estat desqualificada, per mancances i deficiències en la documentació presentada o per no haver atés suficientment les demandes d’informació suplementària de l’Ajuntament.
L’oferta guanyadora no era la més econòmica, però els diferents grups municipals de l’Ajuntament han coincidit a apuntar que tan important com el preu són les garanties que les empreses concursants puguin oferir.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

rubatec la cago en calle rhin MUY DEFICIENTES

Anónimo dijo...

RUBATEC MALO MALO Y PESETERO

Anónimo dijo...

La zona de segur de Calafell, el alumbrado es tercermundista. En concreto la calle David de mas que es la mas utilizada después del paseo marítimo.

Anónimo dijo...

Porfavor hay que renovar todo el alumbrado publico en la zona de segur de Calafell/playa es tercermundista, sobre todo la calle David de mas/calle Manzanares.