Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

martes, 13 de octubre de 2015

CUATRO DETENIDOS EN CALAFELL POR TRÁFICO DE DROGAS


La Guàrdia Civil i la Policia Local van detenir el passat 8 d'octubre els responsables d'una associació cannàbica del Polígon Industrial de Calafell (Baix Penedès), imputats d'un delicte de tràfic de drogues. Els arrestats són el president i la tresorera del club, i també dos treballadors del local. En l'operatiu, els agents també van intervenir 8 quilos de marihuana preparada per vendre, 500 grams d'haixix, així com 3.000 bosses per distribuir dosis individuals, 7 bàscules de precisió, 300 euros en efectiu i una pistola de simulació. La policia va iniciar la investigació arran de la denúncia dels veïns, que van alertar que dins el club es venia droga de forma habitual a persones alienes a l'entitat.
Durant la investigació, la Guàrdia Civil va constatar que hi havia diverses persones que s'adreçaven al local i en sortien al cap de molt poca estona. La policia va sospitar que aquestes visites curtes servien per fer la compra-venda de la droga. Posteriorment, un jutge del Vendrell va autoritzar l'entrada i registre del local. Els arrestats són veïns de Calafell i del Vendrell, d'entre 24 i 37 anys, i van passar a disposició judicial.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Ahora que venga el aspurino Claverito a tocar los cojones con sus datos y risitas de sus colegas de convergentes así trabajan

Anónimo dijo...

Al día siguiente ya volvía a estar abierta...

Anónimo dijo...

Adivina adivinanza quien dio el permiso de actividad ............