viernes, 18 de septiembre de 2015

DIMITE RAFEL SOLÉ COMO PRESIDENTE DE UDC BAIX PENEDÈSRelleu a la cúpula d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) al Baix Penedès. El fins ara president comarcal, Rafel Solé, ha presentat la dimissió com a president del partit tant a l'àmbit comarcal com a la secció local de Calafell. En declaracions al diari El 3de8, Solé ha esgrimit motius «personals i diferències de criteri i d'actuació amb les directrius del partit» per prendre aquesta decisió. Tot i així, Solé ha afirmat que segueix sent militant d'UDC.

Solé ha destacat el «tsunami sobiranista» que viu el país, mostrant-se a favor d'un «referèndum vinculant», i ha desitjat que la situació al sí d'Unió es recondueixi. El seu relleu com a cap comarcal d'UDC serà Maximiliano Revello, qui va ser regidor a Calafell pel PSC, tot i que va acabar el passat mandat al grup de no adscrits, quan ja militava a UDC. A Calafell, el cap local serà Daniel Lara.

Unió viu una crisi de militància al Baix Penedès semblant a la que viu a la resta del país. Actualment només hi ha una quarantena de militants a la comarca, després que dirigents destacats com Marta Mercadé, gerent en funcions del Consell Comarcal, s'hagin donat de baixa. Al Vendrell no hi ha executiva local des de l'any 2011, quan va plegar Joan Toran.       

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Se resquebraja primero los divergentes y luego los desunidos, a ver si cambian a toda esa purr.... que hemos tenido estos últimos años que su segundo partido era el de Pinocho

Anónimo dijo...

Me uno al comentarista de las 19.13.

A todo cerdo le llega su san benito,y lo digo con conocimento de causa,y excluyendo todo lo leido en los blogs.Cada persona opina, y cuenta las cosas ,según le han hecho, y ha vivido con el personaje ,o personajes.

Anónimo dijo...

Maximiliano Revello. Este personaje qué.acabó como regidor no adscrito en la anterior legislatura, ya me enterare si lo echaron o se marchó el, pero la cuestión es qué va dando bandazos para qué algún partido lo acoja, no tiene las ideas claras, y si no al tiempo .¿Durará mucho en UDC o lo expulsaran también? tiempo al tiempo