jueves, 24 de septiembre de 2015

CUBELLES, CUNIT Y SEGUR, PELEA MULTITUDINARIA
Una vintena de joves, diversos d'ells menors d'edat, han protagonitzat aquest dimecres a la tarda una baralla multitudinària prop de l'estació de Cubelles. Fonts policials han confirmat a l'ACN que dos grups de persones formats per joves del mateix municipi i dels pobles veïns de Cunit i Segur de Calafell, s'havien citat a través de les xarxes socials per enfrontar-se. L'arribada dels Mossos d'esquadra, però, va provocar la dissolució de la disputa, on va haver un ferit lleu. Posteriorment, la policia va rastrejar la zona i va identificar una vintena de persones, que va traslladar a comissaria. Totes han estat denunciades per baralla tumultuària però cap ha estat detinguda.
Els dos grups es van trobar al voltant de les set de la tarda, i la policia sospita que el motiu de la quedada podria estar relacionat amb una baralla de caire esportiu, tot i que manté altres hipòtesi obertes. Un cop analitzat el perfil dels joves i la diversitat dels dos grups, sí que descarta, però, que la disputa estigués relacionada amb una qüestió de bandes o motius racistes.
Entre els denunciats hi ha persones menors de 14 anys, diversos joves entre 14 i 18 anys, i també s'han identificat majors d'edat. Segons han confirmat els Mossos d'esquadra, diversos membres dels dos grups duien pedres i pals per agredir-se. Al mateix carrer on va haver la baralla, la policia també va localitzar un ganivet de cuina, que estaria relacionat amb els fets, tot i que no va identificar qui el portava prèviament.

No hay comentarios: