Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

lunes, 24 de agosto de 2015

TRES POLÍTICOS DE CUNIT, AL JUZGADO


L'extinent d'alcalde de Cunit, i actual president del PP al Baix Penedès, José Barquier, ha estat citat a declarar com a imputat al Jutjat número 9 del Vendrell el proper dimecres 30 de setembre, segons avança el Diari Més. Barquier i les alcaldesses del PSC Dolors Carreras i Judith Alberich han de comparèixer davant el jutge a causa de la querella presentada per l'actual govern de Cunit sobre unes possibles contractacions irregulars fetes durant els governs del PSC i el PP a la localitat.

Una auditoria encarregada pel govern tripartit de l'anterior mandat de Cunit (CiU, ERC i ICV) va revelar diverses irregularitats, principalment «l’ús extensiu del procediment de contractació per via d’urgència de personal en situacions on aquesta fórmula no estava justificada». L’ús extensiu i injustificat d’aquest procediment de contractació suposa «un incompliment de les normes que regeixen la contractació de personal per a l’Administració Pública, i d’acord amb la querella presentada podria constituir un delicte de prevaricació, penat amb inhabilitació per exercir un càrrec públic entre set i deu anys, per part Carreras, Alberich i Barquier, responsables polítics de les contractacions realitzades», segons el govern actual.

L'actual alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, va apuntar el passat mes de maig, quan la querella es va acceptar a tràmit, que la denúncia es va posar quan van constatar que s'havien fet «prop de 250 decrets d'alcaldia» per a contractar personal per la via d'urgència. Carreras afirma que tot això va comportar que la plantilla de l'Ajuntament estigués «sobredimensionada» en començar l'anterior mandat, cosa que va dur a l'actual govern a acomiadar personal.  

No hay comentarios: