Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 7 de agosto de 2015

TERRIBLES CONSECUENCIAS


La marihuana sintètica, també anomenada spice o K2, és deu vegades més fort que la marihuana i la cocaïna. Els efectes que provoca són nerviosisme, augment de la pressió arterial, tremolors i mareig, al·lucinacions i dilatació de les pupil·les. Tot i així, en alguns casos concrets, poden portar a l'acceleració del ritme cardíac, paranoia extrema, tendències suïcides i agressivitat. Els experts coincideixen que aquest tipus de droga altera els mecanismes del cervell que ajuden als éssers humans a frenar els impulsos. De fet, la marihuana sintètica va ser la responsable que un home de Miami, als Estats Units, es convertís en caníbal.

Malgrat que es tracta d'una substància no autoritzada pel consum, és la segona droga més consumida entre els joves nord-americans. Segons dades de l'Associació Americana de Control d'Enverinament per substàncies, un 11,4% dels alumnes de l'últim curs de secundària als Estats Units ha provat la marihuana sintètica. 

Per això, la policia de Nova York està en alerta davant la por que aquesta droga s'estengui per la ciutat, i han difós un vídeo d'un home despullat sota els seus efectes, que s'enfronta a la policia i dóna forts cops a la tanca d'una casa. Segons la policia, la marihuana sintètica ja ha matat el triple de persones en els primers mesos del 2015 que fa un any. És una xifra que preocupa a les autoritats, ja que es pot adquirir fàcilment al carrer o a través d'Internet i ha arribat en mans de sense sostre amb problemes de drogoaddicció. 

Què és una droga sintètica?

Es tracta d'un tipus de droga que no s'ha extret de les plantes i s'obté en un laboratori amb reactius químics. D'aquesta manera, es creen drogues semblants a les naturals, però que no tenen la mateixa estructura química, que es modifica i és més difícil eliminar-la de l'organisme.  


No hay comentarios: