Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 10 de julio de 2015

TRÁGICO SUCESO EN PONTONSTragèdia familiar a Pontons. Els mossos han localitzat aquesta passada mitjanit els cadàvers d'una família: pare, mare i filla, morts d'un tret al cap, en una carretera d'aquest municipi de l'Alt Penedès. La policia creu que es tracta d'un suïcidi col.lectiu ja que l'home va trucar a la comissaria alertant del que anaven a fer. Van deixar diverses notes també.
El pare de família ha trucat a la comissaria dels Mossos a Vilafranca del Penedès poc abans de la mitjanit explicant que ell, la seva dona i la seva filla diminuïda psíquica eren en una carretera local del municipi de Pontons, la BV-2441, i que estaven a punt de suïcidar-se. Les indicacions eren exactes, fins i tot han donat el punt quilomètric. Una patrulla han sortit a tota velocitat fins a aquest punt per intentar evitar-ho però quan han arribat, han descobert que malauradament ja era massa tard: han trobat els cossos de tots tres estesos a terra amb un tret d'escopeta al cap, a uns metres de la carretera.
Els mossos investiguen el cas. La principal hipòtesi és que de forma pactada pel matrimoni, el pare ha matat la filla de 29 anys i la dona d'uns 60 i després s'ha engegat un tret. Els mossos li han trobat l'escopeta a sobre.
El matrimoni tenia un altre fill, a qui havien escrit diveses notes explicant els motius del suïcidi i firmades suposadament per la parella. Havien deixat les notes en una furgoneta, aparcada aprop. També hi han trobat la documentació per identificar-los.
Fa 5 anys a Serinyà, al Pla de l'Estany, hi va haver una tragèdia semblant, la nit de Nadal. Un matrimoni holandès va matar el seu fill, també disminuït a la banyera de casa seva, i després es van llançar agafats de les mans al riu Fluvià, aprop de la presa d'Esponellà, amb una motxilla plena de pedres.

No hay comentarios: