Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

jueves, 9 de julio de 2015

CALAFELL, POR LA GRATUIDAD DE LA C-32


S'acorda que,

Entre la segona i tercera setmana de juliol enviarem un correu recordatori al secretari de Mobilitat i Territori de la Generalitat Sr. Ricard Font i Hereu perquè ens faciliti el resultat de l'estudi econòmic del rescat de la C-32, donant com a data límit el 25 / 07/15.

Demanar als representants dels grups polítics de Calafell, el compromís als seus respectius diputats a la Generalitat, per tenir els resultats de l'estudi, si fos necessari convocar la taula de peatges .... i poder donar llum verda al camí cap a la gratuïtat de la C-32.

Passada la data límit del 25/07/15 començar les mobilitzacions, valorant fermament  el 15/08/15 a les 21h al Passeig Marítim fer una concentració i desplegar tots els mitjans capaços al nostre abast perquè l'acte tingui la màxima difusió, sense descartar que aquest fos el primer d'una sèrie d'actes durant la resta d'estiu en senyal de protesta per la tardança i la poca resolució que des de la Generalitat estan donant a la gratuïtat de la C-32 tan necessària per al nostre municipi.

Acordat i consensuat per unanimitat, excepte el representant de CiU que va demanar temps per fer una valoració de la situació. però sense oposar-s'hi.

La Coordinadora de Calafell es tornarà a reunir el pròxim dia 3/08/15 a les 20h al local de Salvament Marítim, carrer Besòs, 9 a Segur de Calafell.
 
Salutacions.
La coordinadora de Calafell ha iniciado un proceso que recoge asociaciones y partidos de Calafell para que, de manera conjunta, se presione por la gratuidad de la C-32. De la primera reunión (06-07-2015) han surgido los siguientes acuerdos:
Se acuerda que,
Entre la segunda y tercera semana de julio enviaremos un correo recordatorio al secretario de Movilidad y Territorio de la "Generalitat" Sr. Ricard Font i Hereu para que nos facilite el resultado del estudio económico del rescate de la C-32, dando como fecha límite el 25/07/15.
Pedir a los representantes de los grupos políticos de Calafell, el compromiso a sus respectivos diputados de la "Generalitat", para tener el resultado del estudio, si fuera necesario convocar la mesa de peajes...y poder dar luz verde al camino hacia la gratuidad de la C-32.
Pasada la fecha límite del 25/07/15 empezar las movilizaciones, valorando firmemente el 15/08/15 a las 21 h en el paseo marítimo hacer una concentración y desplegar todos los medios que estén a nuestro alcance para que el acto tenga la máxima difusión, sin descartar que éste fuera el primero de una serie de actos durante el resto del verano en señal de protesta por el retraso y la poca resolución que desde la "Generalitat" están dando a la gratuidad de la C-32 tan necesaria para nuestro municipio.
Acordado y consensuado por unanimidad, excepto el representante de CiU que solicitó tiempo par hacer una valoración de la situación, pero sin oponerse.
La Coordinadora de Calafell se volverá a reunir el próximo 3/08/15 a las 20 h en el local de "Salvament Marítim", calle Bessòs, 9 en Segur de Calafell.
Saludos.

No hay comentarios: