Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

martes, 30 de junio de 2015

INTOXICACIÓN EN UN HOTEL DE CALAFELLL'Agència de Salut Pública investiga un possible cas d'intoxicació en un hotel de Calafell amb una trentena de persones afectades, segons ha avançat aquest migdia Catalunya Ràdio. Els equips del Departament de Salut de han pres mostres dels aliments i dels manipuladors per determinar l'origen de la intoxicació i s'està fent un estudi entre la trentena d'afectats.


En aquests moments s'investiga quina podria ser la causa de la trentena de casos de gastroenteritis i vòmits que es van registrar durant el cap de setmana a l'establiment hoteler, el qual continua funcionant amb normalitat. Val a dir que cap dels afectats ha estat hospitalitzat i la majoria es recuperen satisfactòriament a casa seva.


L'Agència de Salut Pública investiga un possible cas d'intoxicació en un hotel de Calafell amb una trentena de persones afectades, la majoria de comarques de la Catalunya Central.
Els equips del Departament de Salut han pres mostres dels aliments i dels manipuladors per determinar l'origen de la intoxicació i s'està fent un estudi epidemiològic entre la trentena d'afectats. S'investiga quina podria ser la causa de l'allau de casos de gastroenteritis i vòmits que es va registrar durant el cap de setmana a l'establiment hoteler, que continua funcionant amb normalitat.
Cap dels afectats, però, ha hagut de ser hospitalitzat i la majoria es recuperen satisfactòriament a casa seva.

Una trentena de turistes han patit una onada de gastroenteritis a l’Hotel Miramar de Calafell. Els fets van passar el dia 26 i les persones afectades són totes de la tercera edat. Segons les primeres investigacions de l’Agència Catalana de Salut Pública, l’origen és víric. El seu director regional a Tarragona, Joan Guix, explica que s’ha contagiat “de persona a persona”, i per tant potser algú que ja l’estava incubant l’ha transmès als altres.
Les instal·lacions de l'establiment hoteler ja s'han revisat i tot està en ordre. Ara s'estan prenent mostres de diferents aliments per saber si n'hi havia algun en mal estat i analitzant els processos de manipulació per tal de trobar el possible origen d'aquesta infecció vírica. A més, s'estan fent enquestes epidemiològiques als afectats per saber què van menjar i quan es van començar a trobar malament.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Veo que es el Miramar y no me sorprendo. Mirad en tripsdvisor sus valoraciones....lamentable. En Calafell como mucho hay uno o dos hoteles decentes...así no vamos bien.