Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

lunes, 29 de junio de 2015

EMPIEZA LA LEGISLATURA CON BUEN PIE

Este artículo publicado en la web municipal habría que dedicarlo al exalcalde, para que vaya tomando nota, aunque ya es tarde, pero por si se le ocurriese presentarse dentro de cuatro años, que lo dudo.
Éstos son los detalles que marcan la diferencia, queda mucho por ver, pero no se puede negar que es un buen comienzo, enhorabuena al nuevo equipo, esperemos que todo vaya en esa línea, aunque hice una pregunta en el facebook del ayuntamiento y nadie ha respondido, supongo que todavía es pronto para que todo se ponga al día, era referente a una consulta que hacía un lector del blog, preguntaba en que área de trabajo o regiduría estaba incluida sanidad y supongo que en poco tiempo esas pequeñas dudas se irán disipando.

L’Ajuntament de Calafell ha decidit suprimir les preferències protocol·làries que tenien els regidors i regidores en els actes que se celebren al municipi. Entre altres, els membres de la Corporació no tindran cadires reservades en cap activitat, ni ocuparan un lloc a l’escenari, si no és que hi han d’intervenir d’alguna forma. Tampoc se’ls guardarà lloc per aparcar als actes.
En els darrers dies, ja s’han viscut les primeres mostres d’aquest canvi. A la desfilada del Calafell Fashion Day no va haver-hi seients reservats per les autoritats municipals i els regidors i regidores assistents van seure entre el públic. A la festa major de Sant Pere, ha passat el mateix a tots els actes del programa, de forma molt visible al pregó.
L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha anunciat que es revisaran totes aquelles altres situacions en què regidors i regidores “ocupaven un lloc per damunt de la ciutadania. No té cap sentit en el món actual que hi hagi els polítics a dalt i la ciutadania, a baix”“És més”, ha afegit, “els resultats electorals deixen claríssim que els ciutadans estan cansats d’aquest ‘allunyament’ i que volen una altra forma de fer, molt diferent”.
L’alcalde també ha indicat que els membres de la Corporació no tindran cap protagonisme en les activitats de les entitats locals: “Si ens demanen lliurar un premi o dir unes paraules ho farem, però mai ‘presidirem’ un acte que no hem organitzat. És qui treballa per fer-ho possible que ha de tenir el protagonisme”.
Ferré també explica que “he donat instruccions als serveis municipals de comunicació perquè el protagonisme dels regidors i regidores es limiti a donar compte del treball de l’Ajuntament, sense l’omnipresència gràfica i les desenes de milers de fotos, amb qualsevol pretext, dels darrers anys”.

No hay comentarios: