Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 26 de junio de 2015

ASÍ QUEDA CONSTITUIDO EL AYUNTAMIENTO DE CALAFELL

L’Ajuntament de Calafell s’estructurarà en cinc àrees de govern, segons l’organigrama que han acordat els grups que integren l’executiu municipal (PSC, UAM i PP) i que avui s’ha presentat a tots els grups que formen la corporació. De l’alcaldia dependrà una àrea de Transparència i Participació, i a més hi haurà quatre grans àrees més: Medi Ambient i Seguretat, Turisme i Via Pública, Qualitat de Vida i Promoció Econòmica, i Serveis Econòmics i Urbanístics.
L’alcalde, Ramon Ferré, tindrà quatre tinents d’alcalde. El primer serà Josep Parera (UAM); el segon, Teresa González (PP); el tercer, Helena Rubio (PSC); i el quart, Adrià Seras (PSC). Tots cinc integraran la junta de govern local, que serà pràcticament paritària.
D’acord amb els pactes de governabilitat i investidura vigents, hi haurà una comissió de Transparència i Participació que serà presidida per un membre de l’oposició, concretament del grup de Ciutadans: serà Jesús Benedicto Calahorra. “És l’exemple de la nova etapa que comencem a l’Ajuntament de Calafell”, ha explicat l’alcalde, Ramon Ferré: “Mai l’oposició havia presidit cap comissió i mai hi havia hagut una comissió com aquesta que, entre altres funcions, garantirà la pluralitat i la diversitat en els mitjans de comunicació municipals”.
L’alcalde també ha destacat que s’han unificat àrees que havien existit històricament a l’Ajuntament per simplificar l’organigrama. Però també que s’han unificat qüestions “com els serveis socials i l’ocupació, per aconseguir que les persones necessitades tinguin prioritat en els plans d’ocupació i en qualsevol iniciativa municipal en aquest àmbit”.
A més, Joan M. Triadó (UAM) exercirà una regidoria de Cultura simbòlica i representativa, tot i que el contingut del que era l’àrea de Cultura i Educació s’integra amb Turisme, Qualitat de Vida i Promoció Econòmica. El motiu és doble. D’una banda, integrar tota l’oferta formativa de l’Ajuntament sense diferenciar entre l’ocupacional i la d’altres tipus. De l’altra, aconseguir un calendari unificat d’actes culturals, festes i esdeveniments turístics i promocionals.
Les altres quatre àrees de govern, presidides per un tinent d’alcalde i amb la corresponent comissió informativa, tindran les següents regidories i responsables:
Àrea de Medi Ambient i Seguretat
Tinent d’alcalde: Josep Parera Ribell (UAM)

Medi Ambient: Josep Parera Ribell (UAM)
Policia, Mobilitat i Recursos Humans: Joan M. Triadó Juan (UAM)

Àrea de Turisme i Via Pública
Tinent d’alcalde: Teresa González Santiago (PP)

Turisme, Joventut, Esports: Teresa González Santiago (PP)
Via Pública, Transport públic, Brigada: Juanjo García Álvarez (PP)

Àrea de Qualitat de Vida i Promoció Econòmica
Tinent d’alcalde: Helena Rubio Pérez (PSC)

Qualitat de Vida, Serveis Socials i Ocupació: Helena Rubio Pérez (PSC)
Promoció Econòmica, Comerç i Ensenyament: Lluïsa Lastra Flores (PSC)

Àrea de Serveis Econòmics i Urbanístics
Tinent d’alcalde: Adrià Seras Viola (PSC)

Economia, Serveis Jurídics, Contractació, Compres, Informàtica: Adrià Seras Viola (PSC)
Urbanisme, Obres, Patrimoni: Miguel Ángel Perín Tienda (PSC)

L’alcalde de Calafell ha signat aquest divendres els diferents decrets de nomenament i se’n donarà compte en la propera sessió plenària que celebrarà l’Ajuntament.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Buenos días, por favor me pueden decir si la Regidora de Sanidad esta asociada a otra, es que no la veo.
Gracias

WEBSEGUR dijo...

Buenos días, pues tiene usted razón, no está muy clara la ubicación de esa regiduría, lo más probable es que pertenezca a Helena Rubio, pero lo consultaremos y ya le informaremos.
Un saludo.